Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Kasni obnova Beogradske kapije

Iako je bilo najavljeno da će ovog meseca početi radovi na rekonstrukciji Beogradske kapije u Petrovaradinu, još nije poznato kada će tačno početi obnova.

Godinu dana od tragedije u "Kontrastu"

Prvoaprilsko jutro prošle godine osvanulo je mračnije od noći - oko tri sata posle ponoći izbio je požar u diskoteci "Kontrast", koji je zauvek ugasio živote šestoro mladih ljudi.

Izmenjena trasa "šestice" od danas

Od 1. aprila važi prolećni red vožnje u gradskom i prigradskom saobraćaju u kome je najvažnija izmena trase linije broj 6 Podbara-Centar-Adice, te zglobni autobusi na linijama 2 i 4.

Vojvodina dobila derbi u Jagodini

Fudbaleri Vojvodine nastavili su sa odličnim partijama ovog proleća, a večeras su trijumfovali na gostovanju u Jagodini sa 1:0 u derbi meču 20. kola šampionata.

Prodat "Jugodent"

Nekadašnji lider u proizvodnji stomatološke i medicinske opreme,  "Jugodent", prodat je za 150 miliona dinara preduzeću "Ornament" iz Veternika.

Novi Sad pozvao ruske investitore

Čelnici Novog Sada pozvali su večeras investitore iz Ruske Federacije da iskoriste povoljno poslovno okruženje i investiraju u taj grad, drugi po ekonomskoj snazi u Srbiji i veliki kulturni i univerzitetski centar.